Opening Cultureel Seizoen 2018

Ben je benieuwd wat Ridderkerk allemaal te bieden heeft op het gebied van cultuur en cultuureducatie? Kom dan op zaterdag 1 september naar de Opening Cultureel Seizoen in Het Plein en laat je informeren, inspireren en doe mee!

De zomervakantie vliegt voorbij. Het is tijd om nieuwe plannen te maken en de culturele wereld van Ridderkerk nog verder te ontdekken. Voor jezelf of voor je kind(eren). In september start het nieuwe culturele seizoen: hét moment om die ene hobby weer op te pakken, je eindelijk bij die muziekvereniging te voegen óf om iets totaal nieuws te ontdekken.

Tijdens de Opening van het Cultureel Seizoen kun je genieten van optredens, proeven van workshops én kun je meer informatie krijgen van de lokale cultuuraanbieders die Ridderkerk rijk is.

Wil je kennismaken met of meer informatie over aanbieders met de disciplines Kunst & Design, Muziek, Theater, Dans, Geschiedenis en Literatuur? Kom dan langs tussen 12.00 en 16.00 uur in het Plein, waar alle partijen je graag te woord staan.
Om 12.30 uur verricht wethouder Japenga de officiële opening in de Hofzaal.

Dag:                 1 september 2018
Tijd:                  12.00 tot 16.00 uur
Locatie:           Het Plein, Koningsplein 3 te Ridderkerk
Voor wie:        Jong tot oud
Entree:            Gratis
Programma:  Bekijk HIER het complete programma (aangepaste versie 30-8-2018)

Ridderkerks Symfonie Orkest
Mark Isarin Fotografie
Bibliotheen AanZet
Muziekschool Ridderker
Stichting Building Arts
Muziekvereniging Harmonie Slikkerveer
Servicebureau Onderwijs & Cultuur

Deelnemende cultuuraanbieders:

Tevens zijn er optredens van het nieuwe Ridderkerks Jeugd Orkest, de Big Band, de Hooi en Stro Kapel en de Ridderkerkse Noordzangers!