Opening Cultureel Seizoen 2019

Ben je benieuwd wat Ridderkerk allemaal te bieden heeft op het gebied van cultuur en cultuureducatie? Kom dan op zaterdag 28 september naar de Opening Cultureel Seizoen in Het Plein en laat je informeren, inspireren en doe mee!

Na de zomervakantie is het tijd om nieuwe plannen te maken en de culturele wereld van Ridderkerk nog verder te ontdekken. Voor jezelf of voor je kind(eren). In september start het nieuwe culturele seizoen: hét moment om die ene hobby weer op te pakken, je eindelijk bij die muziekvereniging te voegen óf om iets totaal nieuws te ontdekken.

Tijdens de Opening van het Cultureel Seizoen kun je van 11.00-16.00 uur genieten van optredens, meedoen aan workshops én meer informatie krijgen van de lokale cultuuraanbieders die Ridderkerk rijk is.

Dag:
       28 september 2019

Tijd:                 11.00 tot 16.00 uur
Locatie:          Het Plein, Koningsplein 3 te Ridderkerk
Voor wie:       Jong tot oud
Entree:           Gratis
Programma:  Bekijk  HIER het complete programma (onder voorbehoud van wijzigingen).

Sursum Corda
SER Koor
RTV Ridderkerk
Kunstroute Ridderkerk
Harpe Davids
Harmonie Slikkerveer
Filmhuis Ridderkerk
Artwork Ant
Jongerencentrum de Loods
De Noordzangers - Ridderkerk
Mark Isarin Fotografie
Ridderkerks Symfonie Orkest
Bibliotheen AanZet
Muziekschool Ridderker
Servicebureau Onderwijs & Cultuur

Culturele Partners:

Tevens zijn er optredens van het Ridderkerks Symfonieorkest, de ToBe Bigband, Orange Moonlight & Samier Band, het Wendrich Kwartet en de Ridderkerkse Noordzangers!
Speciaal voor de Opening Cultureel Seizoen is er een Blazersbende workshop met David Rockefeller van The New Cool Collective!